Stichting Focus On Education is per 1 januari 2024 gestopt.

Trappen voor het goede doel

Rondom de Toren, 15-08-2012.

Dertig landen, drie continenten, duizenden kilometers, één vrouw. Op 20 mei jl. stapte Cinderella Servranckx, projectmedewerkster bij Focus on Education, op de fiets voor een reis door Europa, Afrika en Azië. Ze zal vele duizenden kilometers trappen voor één doel: Focus on Education. Onderweg bezoekt ze de onderwijsprojecten in onder meer DR Congo, Gambia, Sri Lanka, India en Nepal.
Met haar fietstocht wil Cinderella geld inzamelen voor de stichting. Tijdens haar trip zijn er verschillende sponsoracties om daaraan te kunnen bijdragen. Nu al doneren kan ook op rekening 1267.61.930 ten name van Stichting Focus on Education o.v.v. wereldfietstocht.
Zie ook: https://www.focusoneducation.nl.

Cinderella is nu in Zuid Spanje en zal binnenkort de oversteek maken naar Afrika, waar ze de Sahara zal gaan doorkruisen op haar weg naar Gambia en Congo.
Via https://www.focusoneducation.nl/wereld-fietstocht/ kun je op de wereldkaart zien waar Cinderella precies is!

Cinderella stapt waarschijnlijk pas in 2015 weer van haar fiets, het jaar waarin de Millenniumdoelen moeten zijn bereikt. De projecten van Focus on Education dragen bij aan het halen van deze doelen op het gebied van onderwijs, armoedebestrijding en gezondheid.

Onderweg houdt Cinderella ons op de hoogte van haar wereldreis.
Je kunt haar volgen via: http://cyclingcindy.wordpress.com