Stichting Focus On Education is per 1 januari 2024 gestopt.

Benefietconcert C.S. Veritas

Bericht van Collegium Studiosorum Veritas

Traditiegetrouw wordC.S. Veritas Benefietconcert t er ook dit jaar een benefietconcert georganiseerd op het Lepelenburg.

Echter, dit maal op een zaterdag! Zaterdag 2 juni zal in het teken staan van goede muziek, biertjes drinken, gezelligheid en een relaxed sfeertje om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Dit jaar gaat de opbrengst naar Focus on Education. Een project dat een vaccinatiegebouw zal verwezenlijken in Congo, waarbij meer dan 10.000 mensen gevaccineerd kunnen worden. Verschillende ziektes hoeven hierdoor niet langer meer fataal te zijn. Je drinkt dus letterlijk bier voor een prikkie.

Graag verwelkomen we jou op zaterdag 2 juni op het Lepelenburg. Het concert is voor iedereen toegankelijk, waarbij de toegang gratis is. We hopen op een breed publiek waarbij iedereen welkom is!

Line up:
– Color Ones
– A Polaroid View
– De Leuk Dat Je D’r Bent Band
– F
– Staton
– Kitsch ‘N Crew

Naast deze veelbelovende optredens staan er genoeg kraampjes om te eten, worden er suikerspinnen en popcorn uitgedeeld, kun je springen op het springkussen, elkaar uitdagen tijdens het gladiatoren spel, mooie prijzen winnen en is het weer sowieso mooi!

Dus: 2 juni niks te doen?! Kom naar het benefietconcert op het Lepelenburg! (13.00 uur – 21.00 uur) TOT DAN!