Stichting Focus On Education is per 1 januari 2024 gestopt.

post-focus-on-education-en-wilde-ganzen-tegen-corona-01

Focus on Education & Wilde Ganzen tegen Corona (Congo)

Focus on Education biedt samen met Wilde Ganzen financiële hulp aan Congolese projectpartner bij bestrijding Corona

Enige weken geleden kregen wij van onze Congolese partner Flory waarmee wij samenwerken in het schoolproject Farm of Hope in Kiliba, het dringende verzoek om hulp te bieden aan de plaatselijke bevolking bij de bestrijding van de Corona uitbraak.

Er is een nijpend tekort aan beschermingsmiddelen, testmateriaal en noodzakelijke aanpassingen in de door onze stichting gefinancierde gezondheidskliniek naast de school in Kiliba. Tevens worden gezondheidsmedewerkers opgeleid die de lokale bevolking gaan adviseren bij het voorkomen van besmettingen door het virus.

De bekende Goede Doelen organisatie Wilde Ganzen is bereid om, i.p.v. de gebruikelijke premie van 50%, nu een premie van 100% toe te kennen aan de door Focus on Education ingezamelde gelden ten behoeve van dit Corona project.

Wilt u samen met ons en Wilde Ganzen de Congolese bevolking helpen om deze moeilijke periode te overleven? U kunt dit doen door een donatie op rekeningnummer NL73RABO0126761930 onder de vermelding Corona Project Congo.