Stichting Focus On Education is per 1 januari 2024 gestopt.

Actie: KilometersVoorCongo, Hardlopen in onderbroek!

Tomas Toonders kleedt zich uit voor de vaccinatie ruimte in Congo

Hij is al gespot in zijn training, hardlopend in onderbroek. In januari is het kouder maar toch eerst even testen hoe lijf en leden zich gedragen in de november kou.

Kilometers Voor Congo ACTIE

In januari is het dus zover!

Ook jij kan  geld doneren voor het project “Vaccinatieruimte in Congo” van Focus On Education. Voor 10 euro gaat Tomas 100 meter hardlopen: in zijn onderbroek, in januari!  Tomas gaat uit van minimaal 15 kilometer hardlopen dus hij zal flink moeten gaan trainen.

Waarom in onderbroek?
Tomas wil LEUKE acties te bedenken voor SERIEUZE onderwerpen. Dus niet alleen om hulp vragen maar er iets leuks tegenover stellen. Ook de donateurs moeten een leuke ervaring hebben in ruil voor hun zo belangrijke steun.

Tomas vertelt desgevraagd hoe hij de actie voor zich ziet: “Dat mensen mij op pad sturen! Niet IK bepaal hoeveel kilometer ik in januari in onderbroek ga lopen, dat doet de DONATEUR. De donateur kan invloed uitoefenen op de afstand die ik moet gaan afleggen. Hoe meer donateurs, hoe meer kilometers ik ‘voor lul loop’ straks in de kou.

Bekijk hier ook de promotiefilm van Tomas.

Dank aan Charly Horst en Irene van de Vies voor de shoot en bewerking van deze geweldige promo!

DEEL dit KilometersVoorCongo filmpje op Facebook, en win een volledig verzorgde, professionele fotoshoot van AvO foto & grafie!

En inderdaad wordt dit de leukste actie voor een project van Focus On Education. Tomas loopt uit respect voor de Congolese kinderen welke zoveel hebben moeten meemaken en ook jullie steun erg goed kunnen gebruiken. Top initiatief, en Tomas:…..respect van ons…..onderBRRRRRRoek in januari!!!

P.s. we zaten te becijferen dat Breda – Congo toch algauw 13.000 kilometer is dus als je Tomas het gunt om ook in warmere oorden te lopen…? Steun Tomas en steun daarmee het project Vaccinatieruimte in Congo!